Hoppa till sidans innehåll

Om Solna Fältrittklubb


SFRK är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Klubben har en drygt sjuttio år lång historia (grundad 1947) och är en av de större i stockholmsdistriktet med ca 600 medlemmar. På uppdrag av Solna Fältrittklubb drivs ridskoleverksamheten av Solna Ridskola AB. Klubben vill främja god grundutbildning i ridning för alla åldrar och det gemensamma intresset för hästar och ridning.

 SFRK har en aktiv Ungdomssektion (USEK) som ordnar många aktiviteter för barn och ungdomar. USEK håller eget årsmöte och är representerade i huvudstyrelsen. Ungdomarna är en viktig del av klubbens verksamhet och håller t.ex. i kurser och många andra aktiviteter.

Tävlingsverksamheten i SFRK är omfattande. Många söndagar under terminerna anordnar vi tävlingar, allt från klubbtävlingar till externa tävlingar upp till St George. 

Klubbens ekonomi bygger på medlemsavgifter, LOK-stöd för ungdomsaktiviteter och överskott från tävlingsverksamheten. Vid sidan av medlemsavgifterna är Solna Stad klubbens största bidragsgivare.  

Observera att ridskolan och ridklubben är olika organisationer, även om ridskolan har fått i uppdrag av ridklubben att ordna ridundervisning för klubbens medlemmar.

Styrdokument:

Stadgar

Värdegrund och vision

Drogpolicy

Likabehandlingsplan

Facebook-policy

Krisplan

Miljöstrategi

Integritetspolicy

Övriga dokument för 2018:

Verksamhetsberättelse 2018  

Förvaltningsberättelse 2018

Revisionsberättelse 2018

Resultat senaste medlemsenkät (2018)

Övriga dokument för 2019:

Valberedningens förslag till styrelse 2019

Förslag till årsmöte feb 2019

Verksamhetsplan 2019

Uppdaterad: 23 APR 2018 21:03 Skribent: sfrkinfopr


 Börja rida hos oss

 

tshirtsmall

Klubbkläder

 

Stjarna

Prenumerera på nyhetsnotiser

 

Kentaur

 

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: This is a mailto link

Se all info