Hoppa till sidans innehåll

Ordförande informerar

21 APR 2021 17:42
Här kan du läsa nyheter från klubben och om styrelsens arbete.
  • Uppdaterad: 21 APR 2021 17:42

Hej klubbkompisar och hästvänner!

Välkommen till ett nytt ridår! Vi lämnar ett speciellt år bakom oss med en pandemi som påverkat oss alla, hela samhället vi lever i och förstås även verksamheten på Solna ridskola och i vår klubb. Jag är stolt och tacksam över hur fint ridskolan har anpassat sin verksamhet, så att vi medlemmar, kan fortsätta rida utan att medverka till ökad smittspridning av covid-19. Stort tack till er alla som håller avstånd och värnar om ridskolans personal och varandra.

Fortsätt att hålla avstånd och följ rekommendationerna när du är i stallet

Jag förstår att det varit kämpigt i vinter, men nu är det viktigt att vi håller ut ett tag till, eftersom smittspridningen fortsatt är så hög. Ibland har jag tyvärr sett att det varit för många i klubbrummet, så snälla hjälps åt genom att påminna varandra.

Digitalt årsmöte

Klubbens årsmöte genomfördes digitalt i mitten av februari och jag hoppas att ni medlemmar tyckte att det fungerade bra. Visst saknade vi att ses, och inte minst USEKs fantastiska fika som vi brukar bjudas på vid årsmötet, men jag är ändå glad att mötet gick att genomföras. Stort tack till alla som deltog och bidrog till att mötet gick smidigt. Missade du årsmötet så kan du läsa protokollet här. Länk till protokoll

Nya medlemmar i styrelsen

Allt arbete som sker i styrelsen är ideellt. De flesta av oss arbetar heltid och styrelsens arbete sker på vår fritid. Åsa Elfverson tackades av i samband med årsmötet och ersattes av Sofia Lundberg. Rosita Averyd valdes in som adjungerad ledamot med ansvar för Kommunikation och PR. Styrelsen arbetar genom olika kommittéer. Läs gärna här om styrelsens medlemmar och arbetet som görs i styrelsen. Du är alltid välkommen att kontakta någon av oss om du har frågor eller idéer.

Klubbens tipslåda

Har du idéer eller förslag till klubben? Just nu är mycket av klubbens aktiviteter inställda pga pandemin, men vi hoppas att vi snart kan starta igång med vår verksamhet igen. Till exempel vilka kurser skulle du vilja gå? Maila oss eller skriv en lapp och lägg i den röda brevlådan, som du hittar under anslagstavlan, när du går in i klubbhuset. Både idéer och erbjudande om att hjälpa till är otroligt välkommet! 

Extra medlemsmöte om klubbens fastigheter

Vi medlemmar i klubben äger det gamla ridhuset (gula ridhuset), klubbhuset och stallet. Det är förstås en hel del arbete med dessa fastigheter. Som du säkert sett har vi problem med det gamla ridhuset, vars tak läcker, och vi har tagit in offerter för att kunna åtgärda detta. Tyvärr visar det sig att denna renovering kommer att bli alltför kostsam för klubben, så styrelsen har haft en dialog med Solna Stad om hur de kan hjälpa oss. Vi ser nu att denna dialog kommer att landa i ett konkret förslag. Av denna anledning kommer styrelsen inom kort bjuda in till ett extra medlemsmöte (digitalt) så att ni som medlemmar får möjlighet att ge er syn på förslaget. Håll utkik i stallet, på facebook och på sfrk.nu om datum och mer information om detta.

Var rädd om dig och hoppas att vi snart ses i stallet!

Teresa Palmquist, ordförande

Skribent: Teresa Palmquist
E-post: Adressen Gömd


 

 Börja rida hos oss

 

tshirtsmall

Klubbkläder

 

Stjarna

Prenumerera på nyhetsnotiser

 

Kentaur

 

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: sfrk.styrelsen@gmail...

Se all info