Hoppa till sidans innehåll

Ordförande informerar

15 DEC 2021 23:21
Information från klubbens ordförande och styrelse
  • Uppdaterad: 15 DEC 2021 23:21

Hej klubbkompisar och hästvänner!

Vi lämnar ännu ett speciellt år bakom oss med en pandemi som fortfarande påverkar oss alla, hela samhället vi lever i och förstås även verksamheten på Solna ridskola och i vår klubb. Under året har vi ändå haft möjlighet att genomföra bland annat klubb- och lokaltävlingar i hoppning och dressyr, en Pay & Jump tävling i juni, hästfixardagen i augusti och kostnadsfri grönt kort kurs för medlemmarna.

Massor av aktiviteter för våra unga medlemmar

Vår ungdomssektion har också varit aktiva och genomfört ett stort antal aktiviteter för våra unga medlemmar. Jag vill verkligen att ni uppmärksammar det fina, helt ideella, arbete som görs av medlemmarna i USEK. USEK ansvarar för cafeteriagruppen, Luciafirande, aktiviteter under höst- och påsklov och mycket mycket mera. Och ni missar väl inte att följa USEK:s adventskalender på Instagram usek_sfrk (massor av bra tips även för lite äldre ryttare).

Nyheter om våra fastigheter

Under hösten har det blivit klart att Solna Stad tar över klubbens fastigheter. Det är jättegoda nyheter och något klubben arbetat för i många år. Redan nu har klubben träffat Solna stads fastighetsförvaltare för att planera för ombyggnaden av det läckande taket i det gamla ridhuset. Vi hoppas att denna ombyggnad kan starta under våren. Mer information om det längre fram.

Digitalt årsmöte

Vi planerar även i år för ett digitalt årsmöte. Våra erfarenheter från förra året var goda och medlemmarna tyckte att det fungerade bra, även om det så klart var trist att inte kunna ses. Boka redan in i din kalender 20:e februari kl 15.00. Håll utkik i stallet och på klubbens webbsida sfrk.nu efter inbjudan och mer information. Detta kommer i början av februari.

Vill du engagera dej i styrelsen?

Styrelsen arbetar genom olika kommittéer till exempel tävlingskommittén, utbildningskommittén och fastighetskommittén. Läs gärna här om styrelsens medlemmar och arbetet som görs i styrelsen. Du är alltid välkommen att kontakta någon av oss om du har frågor eller idéer. Kontakta gärna valberedningen om du är intresserad av att engagera dej i styrelsens arbete.

Sökes! Medlem och webbutvecklare som vill hjälpa klubben med ny webbsida?

Under nästa år kommer klubben behöva byta webbsida. Jobbar du med webb och har möjlighet att engagera dej på fritiden? Hör jättegärna av dej till oss.

Klubbens tipslåda

Har du idéer eller förslag till klubben? Till exempel vilka kurser skulle du vilja gå? Mejla oss eller skriv en lapp och lägg i den röda brevlådan, som du hittar under anslagstavlan, när du går in i klubbhuset. Både idéer och erbjudande om att hjälpa till är otroligt välkommet! 

Fortsätt att hålla avstånd och följa rekommendationerna när du är i stallet

Jag förstår att det är kämpigt nu när smittspridningen ökar igen, men det är viktigt att vi håller ut ett tag till. Hjälps åt genom att påminna och peppa varandra!

Jag vill passa på att tacka alla medarbetare i ridskolan och alla medlemmarna i klubbens styrelsen för gott samarbete och det fina arbete som ni lagt ner under året.

Jag önskar alla medlemmar en riktig god jul och ett riktigt härligt hästår 2022!

Teresa Palmquist, ordförande

Skribent: Teresa Palmquist
E-post: Adressen Gömd


 

 Börja rida hos oss

 

tshirtsmall

Klubbkläder

 

Stjarna

Prenumerera på nyhetsnotiser

 

Kentaur

 

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: sfrk.styrelsen@gmail...

Se all info