Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden informerar

12 OKT 2019 11:16
Hej kära medlemmar,
Nu när hösten dragit i gång på allvar så jag tänkte uppdatera er på några av de saker som pågår i klubbens ideella arbete :)
  • Skapad: 12 OKT 2019 11:16

På fastighetssidan fortsätter arbetet med att åtgärda det gula ridhuset som är från 50-talet. Taket fortsätter att läcka trots många reparationer och klubben har bett Solna stad om hjälp.

Planerna för att bygga om fler spiltor till boxar så att hästarna får det bättre är på gång så snart Solna stad har byggt utlovade uteboxar vid nya stallets kortsida, vid ingången till gröna ridhuset. Marken är förberedd så vi hoppas att boxarna kan komma på plats innan tjälen kommer.
Vi jobbar också med ökad brandsäkerhet och ni kanske har sett de nya fina brandslangarna i stallet. Det görs regelbundna genomgångar för allas säkerhet.

Styrelsen hade för några veckor sen en höstkickoff där vi gick igenom policys, avtale samt uppdaterade vår integritetspolicy för GDPR. Mer info kommer allteftersom arbetet blir klart.

Vi får många frågor om varför medlemsfakturan dröjer. Ridskolan är mitt i byte av ekonomisystem vilket har visat sig vara komplicerat och är anledningen till att deras fakturor inte heller har skickats ut och vi väntar på uppdaterade listor. De som vill kan betala in medlemsavgiften till klubben, avgiften är oförändrad sen förra året, läs mer här.

Under hösten och vintern kommer många roliga aktiviteter, för barnen är det snart höstlov med aktiviteter som hurry scurry och spökrunda, den 8/12 är det dags för det traditionsenliga luciatåget och planeringen är redan i gång för Julgransplundringen (5/1) som kommer att bjuda på en fantastisk show!

Det är även en massa aktiviteter och tävlingar på gång, redan imorgon är det hopptävling med många av våra egna duktiga ryttare! Kom och heja, köp fika eller ställ upp som funktionär. Att vara funktionär är både roligt och lärorikt och man behöver inte ens vara van vid hästar, parkeringen behöver alltid hjälp av folk med ordningssinne och gärna någon som kan backa med släp :)

Vi jobbar också med frågan om ridning vid Ulriksdals slott, sedan i höstas får ingen rida i nationalstadsparken vilket vi tycker är oerhört synd. Det drabbar inte bara oss utan många av de privatryttare som har häst i närheten.

Till sist vill jag passa på att tipsa om att ta en fika i Klubbis idag, årets cafeteriagrupp är igång och är extra laddade för att tjäna ihop pengar för att kunna åka på ridläger till sommaren!

Jag vill slutligen rikta tusen tack till alla som ställer upp, i styrelsen och på andra förtroendeposter, i USEK, som funktionärer och framförallt alla ni som är hjälpsamma i stallet och får alla att känna sig som hemma, unga som gamla, nybörjare som proffs. Den här klubben blir bara så bra som vi medlemmar gör den till.

Ha en fortsatt härlig höst och hoppas vi ses i stallet!
Mvh
Nina Rhodin, ordförande

Skribent: Nina Rhodin
E-post: Adressen Gömd


 

 Börja rida hos oss

 

tshirtsmall

Klubbkläder

 

Stjarna

Prenumerera på nyhetsnotiser

 

Kentaur

 

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: sfrk.styrelsen@gmail...

Se all info