Hoppa till sidans innehåll

Louise Nyberg


Louise Nyberg

Instruktör, stallpersonal och hästskötare.

 

Louise Nyberg 1   Lollo

 

Louise började arbeta på Solna fr.o.m. höstterminen 2011, men ridit på Solna har hon gjort sen 2003. Fiffilina som står på Solna ägdes förut av familjen Nyberg. Louise fick Fiffilina när hon var 12 år. Nu har hon hästen GoldFinger (Goldie) som hon tränar och rider för Björn så mycket hon hinner. Tränar både dressyr och hoppning och kommer även att börja med fälttävlan. Goldie finns på Grana stall som familjen äger och där det finns plats för 36 hästar.

Louise har utbildat sig till instruktör på Vreta hästutbildning 2009-2011 och är nu diplomerad Svensk Ridlärare Level 2. I utbildningen ingår 1 års praktik, vilken gjordes på Solna Ridskola. Tidigare har hon hunnit med att arbeta som servitris 1 år, arbetat på ett stall i England med fälttävlanshästar och dessutom 2 somrar som lägerledare för barn på ett djurläger !!

Louise brinner för hästar och ridning.Som instruktör vill hon tillsammans med eleverna arbeta med att utveckla förståelse för hästar och ridning och för att eleverna ska uppnå sina mål med ridningen. Med vilja kommer man längst !.

Louise vill fortsätta med att sätta upp nya mål för sig själv och sin häst och utvecklas till en ännu bättre ryttare. Hösten 2014 tilldelades Lollo stipendiet årets ungdomsledare från Folksam  efter att ha blivit nominerad av Solna Fältrittklubb.

 

Goldie

 Foto: ©Madelene Engh
 Bild togs på klubbtävling 2013 LB:3

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:39 Skribent: Jenny Hanze

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: sfrk.styrelsen@gmail...

Se all info