Hoppa till sidans innehåll

Guardian Angel


Född: 1990

valack
e. Trainers Seat**-Nepal

ängeln o malou

 Guardian Angel, kallad Ängeln, kom till Solna från sin förra ägare Marianne Laurent. Ängeln var från början tänkt som hopphäst men det visade sig att dressyr passade Ängeln bättre. Innan han kom till Marianne hade han levt ett lugnt och behagfullt liv som "sällskapshäst".Under tre år har Marianne konsekvent tränat Ängeln, ibland med stöd av instruktör, bla. Mia Svensson från Solna. Nu fortsätter Marianne och Ängeln sin samvaro på ridskolan.

Björn Waimon tycker att Ängeln är en väl skolad häst, med god takt, bra psyke, ambitiös och ett lugnt temperament. Ängeln har anpassat sig mycket bra och är en omtyckt lektionshäst.
Han är lugn och uppskattar att vi hälsar på honom, men han gillar inte höga röster eller att man klappar hårt på honom. Han gillar barn som han gärna hälsar på. Han är också släkt med Solnas Matador !

Guardian Angel tävlat i dressyr både lokalt och regionalt med Malou Lindblad. Ekipaget har flertalet placeringar i L:A.Han har även blivit Junior och Seniorklubbmästare i dressyr med Therese Lindblad.  Dessutom har han också flera placeringar i klubbtävlingar i dressyr.

   

 

Uppdaterad: 17 JUN 2016 19:45


 

 Börja rida hos oss

 

tshirtsmall

Klubbkläder

 

Stjarna

Prenumerera på nyhetsnotiser

 

Kentaur

 

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: sfrk.styrelsen@gmail...

Se all info