Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Alla som rider på Solna ridskola måste vara medlemmar i Solna Fältrittklubb. Ridningen är reserverad för klubbens medlemmar. Privatryttare som använder anläggningen eller som representerar klubben i tävlingssammanhang ska också vara medlemmar. Vill du stödja klubben med ett frivilligt bidrag går det naturligtvis också bra!

Pris per medlemsår:
Juniorer 320:- (om du är 20 år eller yngre)
Seniorer 470:-
Familj 900:- (personer boende på samma adress)

Alla medlemsavgifter betalas till Solna Fältrittklubbs plusgiro: 361020-1 eller med Swish till nummer 123 189 82 87, märk med namn och personnummer.

Medlemsavgiften är inte inkluderad i fakturan från ridskolan. Avgiften gäller för  hela  medlemsåret  (1 september - 31 aug).

Glöm inte att ange följande på inbetalningen;

  • Fullständigt namn
  • Fullständigt personnummer (10 siffror)
  • Fullständig adress
  • Mailadress

Om samtliga uppgifter inte får plats så går det bra att maila resterande uppgifter till This is a mailto link.

Om medlemsskapet

Som medlem får du:

  • Rida på ridskolan (i mån av plats)
  • Olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet
  • Inbjudan till kurser, föreläsningar och clinics
  • Tidningen Häst & Ryttare
  • Delta i klubbtävlingar
  • Representera klubben i tävlingssammanhang

Medlemmar som är privatryttare med managekort har utöver detta också rätt att rida i ridhusen på lediga tider.

Alla medlemmar har genom sitt medlemskap godkänt att föreningen registrerar och på annat sätt behandlar medlemmens personuppgifter samt att uppgifterna, inom ramen för föreningens verksamhet, offentliggörs oavsett framställningsform, t.ex. på föreningens hemsida. Några andra personuppgifter än foton och namn förekommer aldrig på hemsidan och då i första hand från tävlingar och andra arrangemang. Om du inte vill närvara med namn och/eller bild måste detta delges infopr.

Du är också välkommen att använda klubbens lokaler. I omklädningsrummet finns dusch och klubbrummet har ett välutrustat kök. Där finns även en drickaautomat och en videoanläggning för att filma tävlingar eller stilstudier under vanliga lektioner. En förutsättning för att det ska fortsätta att vara fint är naturligtvis att var och en tar sitt ansvar genom att diska och plocka undan efter sig.

På lördagarna har juniorerna hand om serveringen i klubbrummet. Smörgåsar, hembakta bullar och kakor, kaffe och te finns till försäljning. För pengarna som tjänas på cafeteriaverksamheten åker juniorerna på ridläger en gång per år. 

På anslagstavlorna i entrén och vid kassan finns information om klubben och olika aktiviteter. När tävlingssektionen anordnar dressyr- och hopptävlingar är du alltid lika välkommen som funktionär eller som åskådare.

Välkommen i gemenskapen!

Uppdaterad: 23 JUN 2018 10:58 Skribent: Marie Tholl

Postadress:
Solna FRK - Ridsport
Järvavägen 7
17079 Solna

Besöksadress:
Järvavägen 7
17079 Solna

Kontakt:
Tel: 08851562
E-post: This is a mailto link

Se all info